Tel: 031-711 09 13 | Adress: Kungsgatan 9, 411 19 Göteborg

Inspirerande dag med Kevin Murphy

11 maj, 2012 | 0 kommentarer | Kategorier: Blogg

I Onsdags fick vi en fantastisk eftermiddag med Frida från Kevin Murphy. Hon hade en produktgenomgång på en roligt och inspirerande sätt. Frida visade oss enkla sätt att skapa volym och struktur i håret. Den här gången fick vi själva agera modeller.

 

Inga kommentarer än.

Skicka kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nimue,  pHformula, Maria Åkerberg, Dermalogica, Kalahari, Jane Iredale, Kerastase, Joico, Kevin Murphy, Living proof, Revlon, American Crew, Rahua, Olaplex, Bumble and Bumble, Oribe, GHD, Argan Secret, CND, Marc Inbane