Tel: 031-711 09 13 | Adress: Kungsgatan 9, 411 19 Göteborg

Kick off i Varberg

2 maj, 2012 | 0 kommentarer | Kategorier: Blogg

Vi hade en fantastisk helg i Varberg. Vi startade Lördagen med en promenad vid havet för att sedan äta lunch på Varbergs kurort. Dagen fortsatte sedan med ett givande möte tillsammans med våran säljare Sten från Tendenz. Vi hann även med att njuta av Asia spa och en god mddag på kvällen.

Inga kommentarer än.

Skicka kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nimue,  pHformula, Maria Åkerberg, Dermalogica, Kalahari, Jane Iredale, Kerastase, Joico, Kevin Murphy, Living proof, Revlon, American Crew, Rahua, Olaplex, Bumble and Bumble, Oribe, GHD, Argan Secret, CND, Marc Inbane