Tel: 031-711 09 13 | Adress: Kungsgatan 9, 411 19 Göteborg

Saxkurs

1 maj, 2012 | 0 kommentarer | Kategorier: Blogg

I Fredags startade vi dagen med en saxkurs. Vi hade äran att få besök av Claus från Excellent Edges och Tendenz. Det var en mycket givande och inspirerande kurs. Vi fick mycket bra information om allt från hur man tillverkar en sax till hur viktigt det är att sköta sina saxar och givetvis en massa roliga klipptekniker. Jag tror att vi alla hittade en ny favoritsax.

Inga kommentarer än.

Skicka kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nimue,  pHformula, Maria Åkerberg, Dermalogica, Kalahari, Jane Iredale, Kerastase, Joico, Kevin Murphy, Living proof, Revlon, American Crew, Rahua, Olaplex, Bumble and Bumble, Oribe, GHD, Argan Secret, CND, Marc Inbane