Tel: 031-711 09 13 | Adress: Kungsgatan 9, 411 19 Göteborg

Detta förgyllde våran dag!

25 april, 2012 | 0 kommentarer | Kategorier: Blogg

Idag fick vi ett fantastiskt meddelande på Facebook från en kund. Vi blev så glada och stolta att vi är tvungna att dela med oss.

              
Från Ulla :
Jag fick ett presentkort på min födelsedag. Inte trodde jag att det skulle finnas en salong som Diva….När man öppnar dörren, möts man av superproffsiga tjejer, som alltid har en aura av glädje och vänlighet omkring sig. Man känner sig ”speciell”…och allt är äkta!

Min alldeles” speciella tjej” är IDA, som ger mig manikyr mm, varannan vecka. Ida är superduktig och jag är alltid lika nöjd, när jag går därifrån. Ida…när endast det bästa är gott nog!

En stor till er alla på Diva!

 
Tack än en gång för detta fina meddelande Ulla, du gjorde vår dag!

Inga kommentarer än.

Skicka kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nimue,  pHformula, Maria Åkerberg, Dermalogica, Kalahari, Jane Iredale, Kerastase, Joico, Kevin Murphy, Living proof, Revlon, American Crew, Rahua, Olaplex, Bumble and Bumble, Oribe, GHD, Argan Secret, CND, Marc Inbane